/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
В кулинарном конкурсе «Лідскай газеты» и ОАО «Лидахлебопродукт» участие принимают даже минчане - Лідская газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.09.2015
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
В кулинарном конкурсе «Лідскай газеты» и ОАО «Лидахлебопродукт» участие принимают даже минчане - Лідская газета
Лідская газета Дляее приготовления потребуются макароны «LIGRANO», фарш – 700 грамм, 2-3 штуки репчатого лука, 2 помидора (можно использовать кетчуп), тверды сыр (200-300 грамм), 100 грамм муки «Лидской», 100 грамм сливочного масла, 500-600 миллилитров молока, соль, перец и другие ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.09.2015
Дивитись всі новини в розділі Фарш