/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Реабілітація кетчупу і кави. ТОП-10 несправедливо ... - Корреспондент.net



Корреспондент.net
Правда ж у тому, що червоне м'ясо (зокрема, яловичина) - головне джерело гемоглобіну, що засвоюється краще з м'яса, ніж з овочів. У м'ясі також багато вітаміну D, цинку. І воно містить відносно мало жиру та амінокислот. Reuters. 2.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Яловичина