/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Чізкейк з гарбузом - Український інформаційний портал



Український інформаційний портал
дістаємо тісто. розкачуємо коло тонким шаром, 3-4 мм. форму змащуємо маслом, посипаємо манкою або борошном.переносимо тісто у форму, розтягуючи пальчиками бортики по колу. вилочкою, хаотично, робимо дірочки по всій площі тесту.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова