/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Хрін  

Новини про хрін, новинки, детальна інформація відносно хрону

Хрін


Стебла хрону заливають медом - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Заливаю ним хрін з горілкою. Вичавлюю сік із трьох лимонів, додаю в каструлю. Кидаю половинки лимонів для смаку. Ставлю на п'ять днів у темне місце. Перевіряю напій. Якщо несолодкий, додаю цукру або меду. Проціджую. Розливаю у пляшки.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Хрін