/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Квасоля
Продукти з великим вмістом кальцію знижують ризик утворення ... - Хрещатик
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.08.2013
Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Продукти з великим вмістом кальцію знижують ризик утворення ... - Хрещатик
Хрещатик Відмінним джерелом кальцію вважаються бобові культури, серед яких особливо виділяються квасоля, горох, боби, соя, сочевиця і зелений горошок. Вважається, що набагато більше кальцію в порівнянні з сиром міститься в кунжуті, мигдалі і маці. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Квасоля