/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа манна
КУЛИНАРИЯ ОТ А ДО Я: Латвия - Вести
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.10.2015
Новини про крупи манні, новинки, детальна інформація відносно круп манних
Крупа манна
КУЛИНАРИЯ ОТ А ДО Я: Латвия - Вести
Вести Нам понадобится 120 г манной крупы, 0,5 л жирного молока, 4 яйца, 10-15 кусочков сахара-рафинада, 1 ч. ложка лимонной цедры, 1 стакан сока или киселя из клюквы. В кипящее молоко засыпать манную крупу, быстро размешать и прогреть (не варить!) на слабом огне ровно 2 минуты, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.10.2015
Дивитись всі новини в розділі Крупа манна