- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Яєчний порошок, меланж
Продукты, употребляемые в кулинарии - Новости Тюмени
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.12.2015
Новини про яєчний порошок, меланж, новинки, детальна інформація відносно яєчного порошка, меланжу
Яєчний порошок, меланж
Продукты, употребляемые в кулинарии - Новости Тюмени
Новости Тюмени При производстве жидкого меланжа используют яйца, которые смешивают, предварительно отделив от скорлупы и пленки. Полученную смесь пастеризуют и замораживают. Яичный порошок получают при высушивании жидкого меланжа. Данная смесь подвергается воздействию ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Яєчний порошок, меланж