- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для виробництва солоду
Пиво тогда и сейчас: раньше было лучше? - PROGOROD43.ru | Новости Кирова и Кировской области
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.12.2015
Новини про обладнання для виробництва солоду, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва солоду
Для виробництва солоду
Пиво тогда и сейчас: раньше было лучше? - PROGOROD43.ru | Новости Кирова и Кировской области
PROGOROD43.ru | Новости Кирова и Кировской области К тому же, советские ГОСТы для удешевления производства допускали заменять солод кукурузой, рисом, ячменной крупой от 15 до 50 процентов. Во всех сортах, кроме премиальных. Принципиальная разница от современного крафтового пива ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Для виробництва солоду