- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Праздничное меню к Новому году - FashionTime
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.12.2015
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Праздничное меню к Новому году - FashionTime
FashionTime Ингредиенты: тесто слоеное (150 г), филе лосося (100 г), филе судака (100 г), шпинат (60 г), жульен грибной (50 г), рис золотистый (20 г), мускатный орех (1 г), куриное яйцо (1 шт.), масло сливочное (20 г), соль (1 г), перец черный (1 г), кумин (1 г), соус из белого вина (50 г), икра лосося (30 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Шпинат