/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Баранина с бананом - Газета "Вгору"



Газета "Вгору"
Баранину разделываем на порционные куски по 100-150 г, тонкие ломти мяса будем обжаривать на очень горячей сковороде в масле. Главное – не пережарить. Иначе мясо потеряет свой вкус, станет жестким и безвкусным. Разрезаем незрелые бананы вдоль пополам, обжариваем с ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.12.2015




Дивитись всі новини в розділі Баранина