/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшенична
Кутя на Різдво: незвичайні поєднання сухофруктів та солощів - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.01.2016
Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних
Крупа пшенична
Кутя на Різдво: незвичайні поєднання сухофруктів та солощів - Gazeta.ua
Gazeta.ua Пшеничну крупу промити і замочити на ніч у холодній воді. Злити рідину, пересипати крупу в каструлю і долити 2 склянки води. Поставити варитися на невеликий вогонь. Через півтори години крупа буде готова. Її потрібно зняти з вогню і вихолодити. Мак ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.01.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична