- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно житнє
Науковці доводять корисність хліба - ZAXID.net
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2015
Новини про борошно житнє, новинки, детальна інформація відносно борошна житнього
Борошно житнє
Науковці доводять корисність хліба - ZAXID.net
ZAXID.net Термін придатності пшеничного хліба з моменту виходу з печі — 24 години. Чорного, тобто того, що готується з суміші пшеничного та житнього борошна — 48 годин. Про це під час прес-конференції на тему «Експерти про користь чи шкоду ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Борошно житнє