/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа манна
Курага в пирожках, рулетах и плове: рецепты выходного дня - Амурская правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.02.2016
Новини про крупи манні, новинки, детальна інформація відносно круп манних
Крупа манна
Курага в пирожках, рулетах и плове: рецепты выходного дня - Амурская правда
Амурская правда Творог — 200 г, манная крупа — 200 г, курага — 5 шт., чернослив без косточки — 5 шт., изюм — 50 г, сливочное масло — 20 г, разрыхлитель для теста — 5—7 г. Сухофрукты помыть, крупные порезать. Смешать творог, манку, сухофрукты, разрыхлитель. Дать постоять 1 час, манка должна ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.02.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа манна