/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Ароматні пиріжки з маком готують перед Різдвом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Поступово замісити тісто, додаючи борошна. Миску із тістом накрити рушником і поставити у тепле місце на годину або півтори. Тісто має збільшитись у розмірах. Після цього вимісити тісто ще раз. Зробити із нього невеличкі кульки. Виліпити з ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.12.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова