- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно гарбузова
Ароматні пиріжки з маком готують перед Різдвом - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.12.2015
Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового
Борошно гарбузова
Ароматні пиріжки з маком готують перед Різдвом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Поступово замісити тісто, додаючи борошна. Миску із тістом накрити рушником і поставити у тепле місце на годину або півтори. Тісто має збільшитись у розмірах. Після цього вимісити тісто ще раз. Зробити із нього невеличкі кульки. Виліпити з ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова