/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Сациві зі свинини готують з горіхово-пряним соусом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Петрушку і перець чилі помити і дрібно нарізати. Це змішати з горіхами і посолити. Борошно розвести 1 літром води, тоді додати горіхову масу і залити в каструлю до свинини. Накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.02.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно