- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Перловка
Как приготовить правильную кутью к Великому посту - Интернет-газета "Вести"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.03.2016
Новини про перловку, новинки, детальна інформація відносно перловки
Перловка
Как приготовить правильную кутью к Великому посту - Интернет-газета "Вести"
Интернет-газета "Вести" По традиции коливом называют вареную пшеницу, смешанную с медом, но могут быть и другие злаки - рис, гречка, перловка и т.д. После молебна кушанье раздается прихожанам. Можно самостоятельно приготовить коливо и принести его с ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.03.2016
Дивитись всі новини в розділі Перловка