/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Кулинария 3.0: Завръщане в бъдещето - Бакхус (регистрация)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.03.2016
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Кулинария 3.0: Завръщане в бъдещето - Бакхус (регистрация)
Бакхус (регистрация) Криви краставици, глави и кости от риба, свински крака и уши, телешки опашки и субпродукти или изрязаните ръбчета от прясната паста – включете телевизора и ще видите как световните топ готвачи създават от тях ястия, достойни за ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.03.2016
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти