/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа вівсяна  

Новини про крупи вівсяні, новинки, детальна інформація відносно круп вівсяних

Крупа вівсяна


Юрій Тегін два роки не їсть вареного - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Чоловік використовує пшеницю, жито, маш, вівсяну крупу. — Зерно тримаю добу у воді. Потім промиваю, висипаю на тарілку, накриваю дуже мокрою марлею. Через 12 годин воно проростає. Їм зернятка, що тільки-тільки проклюнулися. Маш готую так само. На смак ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа вівсяна