- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Болоньез по-флотски. Рецепт Евгения Клопотенко - TV.UA
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.04.2016
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Болоньез по-флотски. Рецепт Евгения Клопотенко - TV.UA
TV.UA Соус болоньез: 70 г фарша (любого, но лучше говяжьего), 1 небольшая луковица, 1 ст. л (с горкой) томатной пасты, 2 зубчика чеснока, 50 мл сухого белого вина (или 1 ч. л. лимонного сока), сушеный базилик или укроп, молотый перец, соль. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Базилік