/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Скільки й чого можна з'їсти на Великдень, щоб уникнути виклику «швидкої» - Львівська Газета



Львівська Газета
... овочеві супи, каші тощо. На другий день меню приблизно таке ж, а далі можна потрохи розширювати білковий раціон. Другими за легкістю засвоєння є молочні білки, за ними – риба, курка, свинина. Найважчі білки містить м'ясо гуски, баранина, яловичина ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Баранина