- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Хрін
Українці на Великдень економлять на м'ясі - експерти - Корреспондент.net
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2016
Новини про хрін, новинки, детальна інформація відносно хрону
Хрін
Українці на Великдень економлять на м'ясі - експерти - Корреспондент.net
Корреспондент.net Найдорожчими складовими святкового кошика будуть м'ясні продукти: буженина (0,5 кг) - 65 грн і домашня ковбаса (0,5 кг) - 61 грн. Півкіло сала обійдеться в 22 грн. Найдешевшими будуть яйця (10 шт.) - в середньому 13 грн і хрін - 11 грн за 250 г. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Хрін