/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Продукти, які збільшують ризик розвитку інсульту - Kordon.com.ua - Свіжі новини



Kordon.com.ua - Свіжі новини
Лікарі не радять повністю відмовлятися від м'яса, але його вживання потрібно обмежити. Консерви і напівфабрикати.У напівфабрикатах і консервних виробах міститься велика кількість кухонної солі, яка збільшує ймовірність розвитку інсульту.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів