- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для консервування продуктів
Продукти, які збільшують ризик розвитку інсульту - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.05.2016
Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів
Для консервування продуктів
Продукти, які збільшують ризик розвитку інсульту - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Kordon.com.ua - Свіжі новини Лікарі не радять повністю відмовлятися від м'яса, але його вживання потрібно обмежити. Консерви і напівфабрикати.У напівфабрикатах і консервних виробах міститься велика кількість кухонної солі, яка збільшує ймовірність розвитку інсульту. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів