/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
Рыбный борщ с белыми грибами от Эктора Хименес-Браво - TV.UA
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.04.2016
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Рыбный борщ с белыми грибами от Эктора Хименес-Браво - TV.UA
TV.UA Затем добавить в борщ рыбу, грибы, нашинкованную капусту, порезанную соломкой картошку и оставить на огне на 20 минут. Добавить специи по вкусу, влить грибной бульон, добавить сахар и немножко лимонного сока, оставить на 5 минут. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація