- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Перець овочевої
Рецепты от Владимира Михайлова и Антонины Воронько - Арсеньевские вести
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.05.2016
Новини про перець овочевий, новинки, детальна інформація відносно перецю овочевого
Перець овочевої
Рецепты от Владимира Михайлова и Антонины Воронько - Арсеньевские вести
Арсеньевские вести Листья одуванчика выдержите в подсоленной воде 1 час, затем измельчите. Огурец нарежьте тонкими ломтиками, соедините с нарезанными листиками одуванчика, укропом и зеленым луком. Заправьте маслом, уксусом, солью и перцем. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Перець овочевої