/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа вівсяна
Flour de Lis bakery a dream for pastry chef - The Courier-Journal
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.05.2016
Новини про крупи вівсяні, новинки, детальна інформація відносно круп вівсяних
Крупа вівсяна
Flour de Lis bakery a dream for pastry chef - The Courier-Journal
The Courier-Journal Jessica Roberts, pastry chef and co-owner of Flour de Lis Bakery, loves to eat dessert. "That was the impetus for learning how to make it. I also like the precision of pastry because I'm a very detail-oriented person," Roberts said. "Throwing in a ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа вівсяна