/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Жаркий сезон в ресторане Bigoli - CF.UA
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2016
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Жаркий сезон в ресторане Bigoli - CF.UA
CF.UA Если вы не поклонник морепродуктов, советую пасту гарганелли с рагу из баранины (168 грн). Говорят, что баранина тушится около 3-4 часов, но я думаю, что скромничают, уж очень нежное мясо получилось. Паста прекрасно приготовлена, в сочетании со сладковатым вкусом рагу ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Баранина