/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


5 речей, про які потрібно пам'ятати при смаженні шашликів - Kordon.com.ua - Свіжі новини



Kordon.com.ua - Свіжі новини
1. Не дивіться тільки на колір. Не майте шашлик готовим лише на підставі його кольору, як попереджають лікарі. Недосмажена яловичина пов'язана з бактеріями шига-токсин продукує Escherichia coli (STEC), а ось індичка і курка можуть ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Яловичина