/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
5 речей, про які потрібно пам'ятати при смаженні шашликів - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
5 речей, про які потрібно пам'ятати при смаженні шашликів - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Kordon.com.ua - Свіжі новини 1. Не дивіться тільки на колір. Не майте шашлик готовим лише на підставі його кольору, як попереджають лікарі. Недосмажена яловичина пов'язана з бактеріями шига-токсин продукує Escherichia coli (STEC), а ось індичка і курка можуть ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина