/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Коріандр  

Новини про коріандр, новинки, детальна інформація відносно коріандру

Коріандр


Кулинарные истории Грузии о курице - Вечерний Ставрополь



Вечерний Ставрополь
Ингредиенты:1 кг курицы, 2 луковицы, 1 стакан грецких орехов, 5 зубчиков чеснока, 100 мл винного уксуса, 1,8 — 2 л бульона, вода, шафран, гвоздика, корица, кориандр, хмели-сунели, кинза, красный перец, соль по вкусу. Курицу сварить до ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Коріандр