/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
"Збиваю фарш у грудку, беру в долоню та щосили кидаю в миску" - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.06.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
"Збиваю фарш у грудку, беру в долоню та щосили кидаю в миску" - Gazeta.ua
Gazeta.ua 100 г вершкового масла кладе в чашку і ставить на 30 с. у мікрохвильовку, щоб розтопилося. Виливає його до фаршу. Перемішує. В окремій мисці збиває яйце з дрібкою солі та меленого перцю. Додає його до решти продуктів. — Кроляче м'ясо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове