/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


"Смажені овочі мають бути зі шкірочкою, щоб не витік сік" - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Кус-кус на Сході вважають енергетичним продуктом. Знімає депресію, безсоння та покращує настрій. В Узбекистані з кус-кусу готують і гарніри, і десерти, і салати. Це манка з пшеничним борошном. Цією крупою можна замінити макарони та рис.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне