- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
"Смажені овочі мають бути зі шкірочкою, щоб не витік сік" - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.05.2013
Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного
Борошно пшеничне
"Смажені овочі мають бути зі шкірочкою, щоб не витік сік" - Gazeta.ua
Gazeta.ua Кус-кус на Сході вважають енергетичним продуктом. Знімає депресію, безсоння та покращує настрій. В Узбекистані з кус-кусу готують і гарніри, і десерти, і салати. Це манка з пшеничним борошном. Цією крупою можна замінити макарони та рис. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне