/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшенична
Дієтолог розповіла, чому треба їсти пшоняну кашу - Офіційний сайт каналу 1+1
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2016
Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних
Крупа пшенична
Дієтолог розповіла, чому треба їсти пшоняну кашу - Офіційний сайт каналу 1+1
Офіційний сайт каналу 1+1 ЯК ВАРИТИ ПШОНЯНУ КРУПУ. Крупа пшенична – 1 стакан. Вода – 2 склянки. Масло, сіль за смаком. Крупу великого помелу треба промити. Вважають, що від цього підвищується якість каші. Читайте також: Дієтичне харчування: рецепт смачного та корисного ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична