/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Кулинарният Пловдив се разбужда - Dnevnik.bg - Новини, анализи и коментари
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.07.2016
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Кулинарният Пловдив се разбужда - Dnevnik.bg - Новини, анализи и коментари
Dnevnik.bg - Новини, анализи и коментари През 30-те и 40-те години на XX век Пловдив се прочува с шкембеджийниците си, раждат се и култовите кръчми "Бумбарника", "Златна круша", "Тихия кът" и много други, които го прославят като център на специалитетите от субпродукти като ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.07.2016
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти