- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Щавель
Как приготовить пирог с зеленью? - Аргументы и Факты - Брянск
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.07.2016
Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю
Щавель
Как приготовить пирог с зеленью? - Аргументы и Факты - Брянск
Аргументы и Факты - Брянск Для приготовления начинки обрезаем черешки листьев щавеля, моем их, слегка обсушиваем. Зелёный лук и щавель мелко нарезаем. На сковороду с разогретым растительным маслом высыпаем лук и немного пассеруем, перемешивая. Добавляем щавель, помешивая, томим 2 минуты. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.07.2016
Дивитись всі новини в розділі Щавель