- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Борошно
Усі пам'ятники радянської епохи зібрали в одному місці - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.08.2016
Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна
Борошно
Усі пам'ятники радянської епохи зібрали в одному місці - Gazeta.ua
Gazeta.ua Шакотіс – м'який торт, випечений із яєчного тіста на відкритому вогні. Потрібно від 30 до 50 яєць на кілограм борошна. Печуть на дерев'яному рожні, який поливають тістом. Стікаючи, воно набуває форми ялинки. Заввишки шакотіс буває від 10 см ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.08.2016
Дивитись всі новини в розділі Борошно