/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Кухня вихідного дня. “Надівана капуста” від Любові Біріної. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online



Вікна online
Перемішати з фаршем, приправити: сіль, чорний перець, молотий лавровий листок та трохи коріандру. До фаршу можна додати трохи бульйону, або мінеральної води, добре вимішати. Приготувати круглу форму з високими бортами. На низ помістити листок капусти ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.10.2016




Дивитись всі новини в розділі Фарш