/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Кухня вихідного дня. “Надівана капуста” від Любові Біріної. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2016
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Кухня вихідного дня. “Надівана капуста” від Любові Біріної. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online
Вікна online Перемішати з фаршем, приправити: сіль, чорний перець, молотий лавровий листок та трохи коріандру. До фаршу можна додати трохи бульйону, або мінеральної води, добре вимішати. Приготувати круглу форму з високими бортами. На низ помістити листок капусти ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Фарш