/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Свинина
Сыровяленая свинина по-белорусски (полендвица) - DELFI.lv
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.10.2016
Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини
Свинина
Сыровяленая свинина по-белорусски (полендвица) - DELFI.lv
DELFI.lv Для приготовления полендвицы используют филейную часть свинины, так называемую "ленивую мышцу". Это полоса мяса, которая идет вдоль позвоночника. Обычно ее размеры 35-45 см и ширина 10-11 см. Мясо нужно очистить от видимо жира. Если немного жира останется, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Свинина