/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Свинина  

Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини

Свинина


Сыровяленая свинина по-белорусски (полендвица) - DELFI.lv



DELFI.lv
Для приготовления полендвицы используют филейную часть свинины, так называемую "ленивую мышцу". Это полоса мяса, которая идет вдоль позвоночника. Обычно ее размеры 35-45 см и ширина 10-11 см. Мясо нужно очистить от видимо жира. Если немного жира останется, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.10.2016




Дивитись всі новини в розділі Свинина