- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Батат
Новый готовый продукт без консервантов и нехороших добавок - Postimees
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.11.2016
Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату
Батат
Новый готовый продукт без консервантов и нехороших добавок - Postimees
Postimees Участие принимают - морковь, картофель-батат и капуста. Фото: Вера Копти. Все бульоны очень похожи на домашние. Марков уточнил, что варятся они, как им и положено – овощной – 4 часа, все остальные – по 6 часов, затем упаковываются в ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Батат