/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
"Свіже і копчене м'ясо змішують — тоді смак пишніший" - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.11.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
"Свіже і копчене м'ясо змішують — тоді смак пишніший" - Gazeta.ua
Gazeta.ua У нашій родині польський бігос варили на великі свята — Різдво, Великдень. Бо в ньому обов'язково мають бути різні види м'яса — яловичина та свинина, копчена і свіжа. Готували, коли різали свиню. Зараз у магазинах купити м'ясо простіше, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина