- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Вкусные рецепты - Арсеньевские вести
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.09.2013
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Вкусные рецепты - Арсеньевские вести
Арсеньевские вести Для икры нам понадобятся: кабачки – 1 кг, баклажаны – 0,3-0,5 кг, морковь – 0,2-0,3 кг, 1 луковица, 100 г белых кореньев (пастернак, петрушка), 100 – 200 г сладкого перца, 100-200 г томатной пасты, пучок зелени петрушки, 2 ст. л. раст. масла, лимонный сок, сахар, соль, острый перец, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Петрушка