/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Готуємо селянське рагу-підливу із квасолею - Інформаційний портал <<Гречка>>
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.11.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Готуємо селянське рагу-підливу із квасолею - Інформаційний портал <<Гречка>>
Інформаційний портал <<Гречка>> Якщо у вас замість свинини яловичина - чудово, пара-трійка помідорів і солодкий перчик - ще краще, але вже без чилі і баночки червоної квасолі зовсім ніяк!"- пише авторка. Складові: свинина цибуля морква червона консервована квасоля гострий ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина