/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Готуємо кримський плов - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2016
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Готуємо кримський плов - 20 хвилин
20 хвилин На 1 кг рису 700 г м'яса (баранина або непісна яловичина), 1100 мл гарячої води, 1 кг моркви, 500-600 г цибулі, 300 мл олії, 150-200 г нуту, головка часнику, прянощі: по 0,5 ч. л. зіри та коріандра, суміш червоного солодкого перцю (можна гострого) і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Баранина