/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Курячий паштет подають під винним желе - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.12.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Курячий паштет подають під винним желе - Gazeta.ua
Gazeta.ua На сковороді на середньому вогні розтопити вершкове масло і обсмажити печінку до готовності. У чистій сковороді обсмажити нарізані цибулю і моркву. Додати 3 ст. л. портвейну, випарити його, влити вершки. Додати хліб, мускатний горіх, сіль і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.12.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове