- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Прянощі, приправи
Каменный "блендер": как готовят абхазы традиционную аджику - Sputnik Абхазия
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
Новини про прянощі, приправи, новинки, детальна інформація відносно прянощів та приправ
Прянощі, приправи
Каменный "блендер": как готовят абхазы традиционную аджику - Sputnik Абхазия
Sputnik Абхазия Аджика – абхазская острая приправа, пастообразная масса из перца, пряных трав, чеснока и соли, которая известна во всем мире. В старину абхазы аджику готовили на специальном камне ахакя. Существует множество рецептов аджики, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
Дивитись всі новини в розділі Прянощі, приправи