- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Апельсини
Від мелених спецій глінтвейн стає каламутний - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.01.2017
Новини про апельсини, новинки, детальна інформація відносно апельсинів
Апельсини
Від мелених спецій глінтвейн стає каламутний - Gazeta.ua
Gazeta.ua Від мелених глінтвейн вийде каламутний. Можна насипати їх у мішечок із тканини і покласти в каструлю. Доливає пляшку вина. Додає порізані два апельсини й два яблука, 3 ст. л. меду. Ставить на вогонь. Нагріває, але не доводить до кипіння. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Апельсини