- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Молочно-медовая диета: как соблюдать? - DELFI.lv
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.01.2017
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Молочно-медовая диета: как соблюдать? - DELFI.lv
DELFI.lv Один кабачок и лук-порей нарезать и мелкими кубиками, две картофелины – брусочками, морковку – соломкой, луковицу измельчить. С четырех помидоров снять кожицу и нарезать кубиками. Луковицу слегка обжарить прямо в кастрюле, добавить порей, картошку и морковь и потушить ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Кабачок