/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кольрабі  

Новини про кольрабі, новинки, детальна інформація відносно кольрабі

Кольрабі


Почему мы едим "мертвую" пищу - Дни.Ру



Дни.Ру
В ход идет все: морковь, все виды капусты (белокочанная, брюссельская, кольраби, пекинская), перец болгарский (красный, оранжевый, желтый, зеленый), баклажаны, кабачки, огурцы, свекла и даже зелень: укроп, петрушка, сельдерей, кинза.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Кольрабі