/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Маргарин  

Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину

Маргарин


Кухня вихідного дня. Круасан — складний вид випічки, що має свої нюанси. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online



Вікна online
Технологія передбачає: заміс дріжджового тіста (швидко, воно не має нагрітися), вкатування в нього жиру (спеціального листкового маргарину, або масла 82%) з етапами складання, охолодження, знову розкатка до формування, саме формування, підхід в теплому ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Маргарин