/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Яблучний тарт «Трояндочки» із заварним апельсиновим кремом - Сайт "Є"



Сайт "Є"
З'єднати обидві маси і добре перемішати міксером, потроху додаючи мелені горіхи та просіяне попередньо борошно. Замісити однорідне тісто (воно має трохи липнути до рук). Загорнути його в харчову плівку і покласти на години у холодильник.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно