/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Коріандр  

Новини про коріандр, новинки, детальна інформація відносно коріандру

Коріандр


Сибирская гастрономия. Сыровяленое мясо от Дмитрия Лизунова - Томский Обзор



Томский Обзор
В пажитник добавляю перец, кориандр, перетертый чеснок, красный перец, паприку простую и копченую, А вообще — что нравится, то и добавляйте. Когда смесь специй готова, натираем ею мясо, заворачиваем в марлю, перетягиваем шпагатом.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Коріандр