- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Яблука
Як колір впливає на корисні властивості яблук - Tyachiv News
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.02.2017
Новини про яблука, новинки, детальна інформація відносно яблук
Яблука
Як колір впливає на корисні властивості яблук - Tyachiv News
Tyachiv News Вчені розповіли, що колір яблука може вказувати на кількість вітамінів та мікроелементів, корисних для організму. Колір цих популярних фруктів залежить від ферментів, передає dobryjlikar. Приміром, червоні яблука містять більше заліза, зелені ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.02.2017
Дивитись всі новини в розділі Яблука